I Fairway Consult A/S tilbyder vi også karriererådgivning. Vi henvender os primært til ledere, mellemledere og højtuddannede medarbejdere, der ønsker at komme videre i karrieren.

 

Herudover tilbyder vi også karriererådgivning til eliteidrætsudøvere, hvor fokus er specielt målrettet omkring at stille rammerne op for overgang fra aktiv eliteidræt til en karriere i erhvervslivet.

 

Fairway Consult A/S har via mange års arbejde indenfor HR opbygget tætte samarbejdsflader til først og fremmest mellemstore og store danske virksomheder. Herudover er vi en stærkt engageret spiller i forhold til udviklingen af arbejdspladser i eksempelvis Ørestaden, hvor vores hovedkontor endvidere er placeret.

 

Det er ikke mindst indenfor rammerne af disse samarbejdsflader, at vi oftest er i stand til at matche netop dine jobmæssige ønsker med ledige eller nyoprettede stillinger.

 

Som led i et karriererådgivningsforløb hos os tilbyder vi dig naturligvis også branchens mest nuancerede profiltests og deraf følgende sparring omkring hvilke elementer i din profil eller præsentation, du kan søge optimeret.

 

Kontakt Fairway Consult A/S for yderligere information.

Ring til vores konsulenter på 32 47 33 80 eller send os en mail på info@fairwayconsult.dk.