Fairway Consult A/S forestår rekruttering indenfor mange forskellige brancher. Vi har flere års erfaring med området og har udviklet særlige koncepter til sikring af vore kunder og kandidaters fulde tilfredshed. Vores konsulenter har en bred vifte af kompetencer, hvilket bringer os i stand til at dække flere forskellige segmenter.

 

Med vores strategiske placering i Ørestadsregionen kan vi på tætteste holde følge og afdække de evigt skiftende behov for arbejdskraft – og ikke mindst medvirke til at disse imødekommes. Vi udnytter endvidere vores placering og baggrund ved at integrere og matche arbejdskraft fra begge sider af sundet i tæt samarbejde med danske og svenske virksomheder.

 

I Fairway Consult A/S lægger vi i rekrutteringsprocessen stor vægt på en professionel sparring med både virksomhed og kandidaten. For bedst muligt at kunne imødekomme vore kunders ønsker indenfor kort tid benytter vi os af Jobmatch-Analyse, logik analyser og personlighedsanalyser der med sit nuancerede indhold er nogle af markedets mest præcise tests til brug ved blandt andet ansættelser, medarbejdersamtaler, dialogværktøj internt såvel som eksternt.

 

Fairway Consult A/S er den naturlige samarbejdspartner ved helrekruttering, ligesom vi stiller vores ekspertise til rådighed ved øvrige dele af den samlede rekrutteringsproces.

 

Kontakt udviklingsdirektør Anders Jul Madsen for yderligere på direkte nummer 32 47 33 80 eller send os en mail på info@fairwayconsult.dk